Akaun kemsmartlearning.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

Bengkel UPSR 2017

AWAS! Jangan Baca Sekiranya Anda Tidak Mahu Anak Mendapat 6A dalam UPSR 2017.


Tahukah anda 80% daripada pelajar hanya bersedia dalam tempoh 2 bulan sebelum UPSR?

Manakala 70% pelajar mendapat keputusan tidak seperti apa yang mereka harapkan.

Mereka bukan TIDAK BELAJAR tetapi SILAP cara BELAJAR

Mereka bukan TIDAK PANDAI, tapi tidak tahu Potensi Diri
Baru-baru ini Puan Saridah menelefon kami dan ingin mendaftarkan anaknya yang darjah 4 sebagai persediaan supaya anaknya mahir dengan format-format kssr UPSR. Beliau melahirkan kerisauan dan ingin memulakan awal untuk anak beliau.


Kami mendapati bukan puan Saridah sahaja. Ramai ibubapa melahirkan kerisauan apabila melihat keputusan UPSR 2016 yang keluar pada 17 Disember yang lepas.


Tahukan anda, tahun lepas hanya 4.896 orang pelajar yang mendapat 6A berbanding dengan jumlah keseluruhan calon iaitu seramai 440,772 orang. Ini bermakna hanya 1.11% sahaja yang mendapat semua A.


Grading penetapan A sudah semakin tinggi. Hanya yang terbaik sahaja akan dipilih memasuki sekolah-sekolah berasrama penuh dan sekolah-sekolah terbaik. Sekolah terbaik adalah idaman ibubapa yang hebat. Anak-anak akan cemerlang akademik dan sahsiah peribadi.


Mahukah tuan-puan, jika kami tunjukkan cara bagaimana ingin anak-anak kembali bersemangat untuk belajar dan mendapat keputusan yang cemerlang?


Tahniah anda berada di tempat yang betul!!

Sila lihat apa kata ibubapa peserta kami tahun lepas
(Disclaimer : Testimoni di atas adalah daripada peserta kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza dari seorang peserta dengan peserta yang lain)


Ini adalah sebahagian kejayaan peserta yang telah berjaya memperolehi 6A. Mereka juga bermula dengan keadaan yang tidak tahu tentang format baru, masih keliru, tidak tahu Teknik Mudah dan Teknik Cepat Jawab. Mereka juga ada yang datang dengan motivasi dan semangat yang LAYU disebabkan keputusan peperiksaan yang RENDAH sebelum ini. Malah ada yang skeptikal dengan program-program seminar atau bengkel UPSR.


Alhamdulillah setelah pelajar dan faham, Akhirnya mereka  akhirnya sudi berkongsi kenyaaan ini dengan kita semua.

Kenapa saya katakan anda berada di tempat yang betul?

Ini kerana kami telah menyusun program kecemerlangan Bengkel dan Seminar khusus untuk calon UPSR 2017.


Anak-anak tuan puan akan dapat :


✔️ Belajar dari guru-guru berpengalaman lebih 16 tahun. Guru kami terdiri daripada guru-guru cemerlang,Jurulatih Utama Kebangsaan (JUK), penanda kertas pemeriksaan).


✔️ Modul Berimpak Tinggi, hasil dari pengalaman dan pemerhatian guru-guru kami sendiri. Tidak mungkin dapat dimana-mana


✔️ Menanam kemahiran teknik menjawab mengikut format baru KSSR.


✔️ Tip dan Teknik Pembelajaran dari awal persiapan menghadapi UPSR


✔️ Tip dan teknik mudah faham, mudah jawab dan mudah dapat markah.


✔️ Taklimat kepada ibubapa di sesi akhir bengkel UPSR bagi setiap bengkel yang diadakan.

Sebarang pertanyaan lebih lanjut boleh hubungi Cik Aiin 019-6605686 / Puan Rosfazila 019-3345686


Disclaimer: Seminar ini adalah seminar perkongsian ilmu berdasarkan teori dan pengalaman sebenar penceramah kami yang lebih 17 tahun. Apa yang kami janjikan ialah ilmu yang selari dengan Kementerian Pendidikan Malaysia. Kami tidak menjanjikan sebarang kenaikan prestasi secara mendadak selepas menyertai seminar belajar Kem Smart Learning ini namun ianya tidak mustahil! Ramai pelajar telah membuktikannya.  Seminar ini bakal memberi impak positif kepada anak anda jika ilmu yang diajarkan digunakan sebaiknya. Testimoni yang dipaparkan adalah dari peserta Bengkel / Seminar sebenar Kem Smart Learning by JRS Training and Event Management.


Refund atau pembatalan penyertaan hendaklah dibuat selewat-lewatnya 2 minggu sebelum program bermula. Refund selepas tempoh itu TIDAK AKAN DILAYAN. Pihak kami berhak menukar tarikh seminar/bengkel dan mana-mana peserta yang ingin menukar tarikh seminar atau nama peserta perlu mendapat kebenaran pihak kami terlebih dahulu.